skip to Main Content
BLOG | Kudos Kommunikation - fordi vi har holdninger til kommunikation

KUDOS tilbyder nu reklamer på dåse

Mange af vores kunder har klaget over, at oplæggene fra deres reklamebureauer ofte er for dårlige. Der bliver ikke analyseret ordentligt på målgruppe, der er ikke nok sammenhæng til deres forretning og budskaberne er ikke gennemarbejdede i forhold til den generelle samfundsagenda. Kort sagt – alt for mange reklamer er standardvarer, som bureauerne blot tager ned fra hylderne.

Derfor har vi tænkt – hvis mange reklamer alligevel er hyldevarer, hvorfor skal de så være så dyre? Vi har gennem de sidste to år arbejdet på en algoritme, der kan fange essensen i de mest almindelige hyldevare reklamer. Og ved hjælp af avanceret software, kan vi pakke alle elementer i en kampagne i en zip fil – inklusive billeder, sjove karakterer, nuttede dukker, speaks, film og mediebookinger.

Zip filen kan selvfølgelig være i en dåse – og dåserne kommer i tre forskellige størrelser alt efter budget. Den billigeste kampagne dåse starter ved kun 995 kroner + moms. Og den dyreste koster 2.995 + moms.

Alle dåserne leverer en vis grad af kendskab og opmærksomhed, og overholder selvfølgelig markedsføringsloven.

Med reklamer på dåse, kan man derfor tillade sig at spille på to heste. Man kan for en billig penge få en traditionel kampagne, samtidig med at der bør rigeligt med overskud på marketing budgettet til at eksperimentere med nye og andre veje at gå. Eller ride på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top