skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Buff dine sociale netværk

Her er et godt tip til et smart lille værktøj, der holder dine sociale netværk opdateret.

Har du en profil på både Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn? Og synes det er lidt for administrativt, hvis du har en spændende opdatering eller en interessant artikel, du gerne vil dele på flere af disse netværk på en gang?

Måske tumler du også med udfordringen, at du oftest læser nyheder og finder inspiration på et bestemt tidpunkt af dagen – men det er måske ikke lige det bedste tidspunk, at opdatere på (se artikel her om de bedste tidspunkter for opdatering af forskellige sociale medier). Måske finder du flere interessante ting på en gang, men kender også typen, der spammer med 4-5 opdateringer i rap.

 

Heldigvis findes der en smart lille app til din smartphone, der hedder “Buffer”. Du kan dele link til artikler, video eller dine egne status-opdateringer fra buffer. Her kan du vælge om du vil dele det med det samme, eller om appen skal “buffe” dem for dig, hvorefter den deler dem på de tidspunkter, hvor der er størst sandsynlighed for at det bliver set.

Du kan tilknytte op til 12 sociale netværk/profiler – inklusive sider og grupper. Og du kan ved hver opdatering vælge, hvilke netværk du vil dele på. Hvis du vælger at buffe din opdatering, så vælger appen selv, hvornår den opdaterer på de forskellige profiler du har valgt den skal dele på. Det er altså ikke engang “alle på en gang”.

Sidst men ikke mindst, så tracker Buffer også statistik på dine opdateringer – det gælder visninger, klik, likes og delinger. Så du kan altid gå tilbage og se reaktionerne på det du har delt.

Buffer er gratis og findes både til Android og iOS.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
04feb 20
Trucks ’n’ Plugs Til Kudos

Trucks ’n’ plugs til Kudos

Vi starter 2020 med at byde velkommen til to nye kunder, nemlig et af verdens stærkeste brand inden for befæstigelse; fischer og en af verdens største producenter af lastbiler, busser…

read more
Back To Top