skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Buff dine sociale netværk

Her er et godt tip til et smart lille værktøj, der holder dine sociale netværk opdateret.

Har du en profil på både Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn? Og synes det er lidt for administrativt, hvis du har en spændende opdatering eller en interessant artikel, du gerne vil dele på flere af disse netværk på en gang?

Måske tumler du også med udfordringen, at du oftest læser nyheder og finder inspiration på et bestemt tidpunkt af dagen – men det er måske ikke lige det bedste tidspunk, at opdatere på (se artikel her om de bedste tidspunkter for opdatering af forskellige sociale medier). Måske finder du flere interessante ting på en gang, men kender også typen, der spammer med 4-5 opdateringer i rap.

 

Heldigvis findes der en smart lille app til din smartphone, der hedder “Buffer”. Du kan dele link til artikler, video eller dine egne status-opdateringer fra buffer. Her kan du vælge om du vil dele det med det samme, eller om appen skal “buffe” dem for dig, hvorefter den deler dem på de tidspunkter, hvor der er størst sandsynlighed for at det bliver set.

Du kan tilknytte op til 12 sociale netværk/profiler – inklusive sider og grupper. Og du kan ved hver opdatering vælge, hvilke netværk du vil dele på. Hvis du vælger at buffe din opdatering, så vælger appen selv, hvornår den opdaterer på de forskellige profiler du har valgt den skal dele på. Det er altså ikke engang “alle på en gang”.

Sidst men ikke mindst, så tracker Buffer også statistik på dine opdateringer – det gælder visninger, klik, likes og delinger. Så du kan altid gå tilbage og se reaktionerne på det du har delt.

Buffer er gratis og findes både til Android og iOS.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
28jun 19
Hvad Kommunikationsfolk Kan Lære Af Chernobyl

Hvad kommunikationsfolk kan lære af Chernobyl

Sandsynligvis er de fleste danske kommunikationsfolk tiltænkt rollen som brandmænd og biorobotter. Tumlende rundt med højradioaktive grafitstykker på en skovl, i afsindig hast, med hjemmelavet beskyttelsesdragt banket ud af tilfældige…

read more
15maj 19
Tættere På Kina End En Panda…

Tættere på Kina end en panda…

Kudos er med til at starte internationalt netværk af kommunikationsbureauer med fokus på Kina. Cathay Communication dækker fra lanceringsdagen allerede 60 lande og er en del af Cathay Group, der…

read more
23apr 19
Etik Tak & Goddag Mand økseskaft!

Etik tak & goddag mand økseskaft!

Etik-debatten oven på Falck-skandalen fortsætter - i hvert fald i kommunikationsforeninger og på kommunikationsmedier. Imens er bureauerne påfaldende tavse. Nu gør vi kort proces og skriver vores etiske retningslinjer ind…

read more
Back To Top