skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Da Aprilsnarren blev en politisk kommentar

Aprilsnarren har det svært i en tid, hvor det til tider er svært at skelne fake news fra real news. Og hvor real news kan være så bizarre, at de lyder som noget fra Rokokoposten. Men i år genopstår den som spydig kommentar til politikerne.

Vi er langt fra dages aprilsnar om chokoladefabrikken, der lagde levende kyllinger i påskeæggene. Men hvor de traditionelle mediers aprilsnar i år tenderer det vattede, så er det interessant at se aprilsnarren udvikle sig til politiske spydigheder, der i deres absurditet ligger lidt alt for tæt på sandheden. Er det Rokokopost eller real news? Døm selv, vi har samlet et par eksempler:

Fængselsforbundet bygger grimt fængsel med kommentaren: ”Ligesom i de nye fuldautomatiske parkeringshuse, skal politiet blot aflevere fangerne ved porten, så bliver de automatisk placeret på ledige celler. Det hele er robotstyret.”

Hvidovre Hospital lancerer Drive-In fødsler med kommentaren: “Hurtigt ind, hurtigt ud. Det er de forløb, vi stiler imod, og det her kan jo næsten ikke passe bedre.”

Musikmagasinet GAFFA flytter DR’s koncerthus til Jylland med kommentaren: “Det er vigtigt for os, at DR Koncerthuset skal være hele Danmarks koncerthus, og derfor bør det ligge midt i landet, så alle har mulighed for at komme lige let dertil. Vi skal væk fra københavneriet i kulturlivet.”

GoMore giver kæk kommentar til normeringer i daginstitutionerne.

Selv Kristian Thulesen Dahl prøver også at komme ind i kampen, men kommer til at lave en Hella Joof på sig selv (omvendt omvendt ironi) og bliver da straks trumfet af 24-7s Kisser, samt skaffer sig en shitstorm på Twitter….

Valgkampen er blæst igang. Har du fundet en sjov politisk aprilsnar?

Seneste indlæg
13feb 19
Blå Blink I Kommunikationsbranchen

Blå blink i kommunikationsbranchen

"Sagt enkelt: Vi beskriver eller formidler ikke længere magten. Vi er den. Det forpligter – mere og mere.” Der bliver sagt rigtigt meget om kommunikationsbranchen af kommunikationsbranchen i disse dage.…

read more
07jan 19
Kudos & Resonans Kommunikation Flytter Sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen og skaber et stærkt tilbud for synergi mellem intern og ekstern kommunikation. De to bureauer fortsætter som selvstændige virksomheder, men deler fremover adresse på…

read more
Back To Top