skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Da Aprilsnarren blev en politisk kommentar

Aprilsnarren har det svært i en tid, hvor det til tider er svært at skelne fake news fra real news. Og hvor real news kan være så bizarre, at de lyder som noget fra Rokokoposten. Men i år genopstår den som spydig kommentar til politikerne.

Vi er langt fra dages aprilsnar om chokoladefabrikken, der lagde levende kyllinger i påskeæggene. Men hvor de traditionelle mediers aprilsnar i år tenderer det vattede, så er det interessant at se aprilsnarren udvikle sig til politiske spydigheder, der i deres absurditet ligger lidt alt for tæt på sandheden. Er det Rokokopost eller real news? Døm selv, vi har samlet et par eksempler:

Fængselsforbundet bygger grimt fængsel med kommentaren: ”Ligesom i de nye fuldautomatiske parkeringshuse, skal politiet blot aflevere fangerne ved porten, så bliver de automatisk placeret på ledige celler. Det hele er robotstyret.”

Hvidovre Hospital lancerer Drive-In fødsler med kommentaren: “Hurtigt ind, hurtigt ud. Det er de forløb, vi stiler imod, og det her kan jo næsten ikke passe bedre.”

Musikmagasinet GAFFA flytter DR’s koncerthus til Jylland med kommentaren: “Det er vigtigt for os, at DR Koncerthuset skal være hele Danmarks koncerthus, og derfor bør det ligge midt i landet, så alle har mulighed for at komme lige let dertil. Vi skal væk fra københavneriet i kulturlivet.”

GoMore giver kæk kommentar til normeringer i daginstitutionerne.

Selv Kristian Thulesen Dahl prøver også at komme ind i kampen, men kommer til at lave en Hella Joof på sig selv (omvendt omvendt ironi) og bliver da straks trumfet af 24-7s Kisser, samt skaffer sig en shitstorm på Twitter….

Valgkampen er blæst igang. Har du fundet en sjov politisk aprilsnar?

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
20nov 19
Sælger østers Remoulade?

Sælger østers remoulade?

Er det sejest at sælge remoulade eller østers? Selv om kommunikation skal mærkes på bundlinjen, så er det ikke nødvendigvis cash-cow’en, der skal være omdrejningspunktet. Derimod kan nicheprodukter sagtens være…

read more
09sep 19
Kan Man Købe Sig Til Indflydelse?

Kan man købe sig til indflydelse?

Mange såkaldte influencers passer deres online profil som fuldtidsbeskæftigelse og er dermed blevet ultrakommercielle reklamesøjler enhver kan købe sig ind på. Men er det så stadig hipt, giver det influence…

read more
28jun 19
Hvad Kommunikationsfolk Kan Lære Af Chernobyl

Hvad kommunikationsfolk kan lære af Chernobyl

Sandsynligvis er de fleste danske kommunikationsfolk tiltænkt rollen som brandmænd og biorobotter. Tumlende rundt med højradioaktive grafitstykker på en skovl, i afsindig hast, med hjemmelavet beskyttelsesdragt banket ud af tilfældige…

read more
Back To Top