skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Danmarks bedste kommunikationsblog?

Vi er nomineret til Danmarks bedste kommunikationsblog 2016! Men vi vil selvfølgelig også gerne vinde prisen. Derfor har vi brug for din stemme.

mini_mba
 Aros Business Academy har nomineret vores blog, blandt seks andre kandidater, til at blive årets kommunikationsblog 2016. Det er nu op til bloglæserne at bestemme, hvem der er den bedste af de seks nominerede. Vi håber selvfølgelig, du vl stemme på os!

Vi fejrer nomineringen ved at give dig mulighed for at (gen)læse et par af vores favoritter på bloggen:

  • En Swippser – en kommentar til Swipps første store reklamekampagne. Vi synes dog ikke kommunikationen er forbedret stort siden, så aktualiteten er i behold.
  • Kejserens nye klæder – vi revser content marketing som gammel vin på nye flasker. Indlægget har også været bragt i Markedsføring.
  • The PR pricing paradox – det kan være svært som PR-bureau at få betaling for alt det arbejde, man ikke ser.

—-

Hvis du (stadig) synes vi har den bedste blog om kommunikation, så bliver vi vildt glade, hvis du vil gå ind og stemme på os her.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
Back To Top