skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Danmarks bedste kommunikationsblog?

Vi er nomineret til Danmarks bedste kommunikationsblog 2016! Men vi vil selvfølgelig også gerne vinde prisen. Derfor har vi brug for din stemme.

mini_mba
 Aros Business Academy har nomineret vores blog, blandt seks andre kandidater, til at blive årets kommunikationsblog 2016. Det er nu op til bloglæserne at bestemme, hvem der er den bedste af de seks nominerede. Vi håber selvfølgelig, du vl stemme på os!

Vi fejrer nomineringen ved at give dig mulighed for at (gen)læse et par af vores favoritter på bloggen:

  • En Swippser – en kommentar til Swipps første store reklamekampagne. Vi synes dog ikke kommunikationen er forbedret stort siden, så aktualiteten er i behold.
  • Kejserens nye klæder – vi revser content marketing som gammel vin på nye flasker. Indlægget har også været bragt i Markedsføring.
  • The PR pricing paradox – det kan være svært som PR-bureau at få betaling for alt det arbejde, man ikke ser.

—-

Hvis du (stadig) synes vi har den bedste blog om kommunikation, så bliver vi vildt glade, hvis du vil gå ind og stemme på os her.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
28jun 19
Hvad Kommunikationsfolk Kan Lære Af Chernobyl

Hvad kommunikationsfolk kan lære af Chernobyl

Sandsynligvis er de fleste danske kommunikationsfolk tiltænkt rollen som brandmænd og biorobotter. Tumlende rundt med højradioaktive grafitstykker på en skovl, i afsindig hast, med hjemmelavet beskyttelsesdragt banket ud af tilfældige…

read more
15maj 19
Tættere På Kina End En Panda…

Tættere på Kina end en panda…

Kudos er med til at starte internationalt netværk af kommunikationsbureauer med fokus på Kina. Cathay Communication dækker fra lanceringsdagen allerede 60 lande og er en del af Cathay Group, der…

read more
23apr 19
Etik Tak & Goddag Mand økseskaft!

Etik tak & goddag mand økseskaft!

Etik-debatten oven på Falck-skandalen fortsætter - i hvert fald i kommunikationsforeninger og på kommunikationsmedier. Imens er bureauerne påfaldende tavse. Nu gør vi kort proces og skriver vores etiske retningslinjer ind…

read more
Back To Top