skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Danmarks bedste kommunikationsblog?

Vi er nomineret til Danmarks bedste kommunikationsblog 2016! Men vi vil selvfølgelig også gerne vinde prisen. Derfor har vi brug for din stemme.

mini_mba
 Aros Business Academy har nomineret vores blog, blandt seks andre kandidater, til at blive årets kommunikationsblog 2016. Det er nu op til bloglæserne at bestemme, hvem der er den bedste af de seks nominerede. Vi håber selvfølgelig, du vl stemme på os!

Vi fejrer nomineringen ved at give dig mulighed for at (gen)læse et par af vores favoritter på bloggen:

  • En Swippser – en kommentar til Swipps første store reklamekampagne. Vi synes dog ikke kommunikationen er forbedret stort siden, så aktualiteten er i behold.
  • Kejserens nye klæder – vi revser content marketing som gammel vin på nye flasker. Indlægget har også været bragt i Markedsføring.
  • The PR pricing paradox – det kan være svært som PR-bureau at få betaling for alt det arbejde, man ikke ser.

—-

Hvis du (stadig) synes vi har den bedste blog om kommunikation, så bliver vi vildt glade, hvis du vil gå ind og stemme på os her.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
20nov 19
Sælger østers Remoulade?

Sælger østers remoulade?

Er det sejest at sælge remoulade eller østers? Selv om kommunikation skal mærkes på bundlinjen, så er det ikke nødvendigvis cash-cow’en, der skal være omdrejningspunktet. Derimod kan nicheprodukter sagtens være…

read more
09sep 19
Kan Man Købe Sig Til Indflydelse?

Kan man købe sig til indflydelse?

Mange såkaldte influencers passer deres online profil som fuldtidsbeskæftigelse og er dermed blevet ultrakommercielle reklamesøjler enhver kan købe sig ind på. Men er det så stadig hipt, giver det influence…

read more
28jun 19
Hvad Kommunikationsfolk Kan Lære Af Chernobyl

Hvad kommunikationsfolk kan lære af Chernobyl

Sandsynligvis er de fleste danske kommunikationsfolk tiltænkt rollen som brandmænd og biorobotter. Tumlende rundt med højradioaktive grafitstykker på en skovl, i afsindig hast, med hjemmelavet beskyttelsesdragt banket ud af tilfældige…

read more
Back To Top