skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Husk at lege med ordene!

En stor sprogkunstner er desværre gået bort alt for tidligt. Rune T. Kidde blev kun 56 år. Rune var ikke alene en eminent tegner og fortæller – han havde også et unikt blik for at lege med sproget. Hans krøllede hjerne satte ord og fortællinger sammen på nye måder, der ved første øjekast blot var komik. Men som altid tvang en reflektion, og en dybere forståelse frem.

Han var en af dem, der huskede os på, at man skal lege med sproget. Hvis vi ikke leger med ordene, og udfordrer sproget, så bliver det ikke alene kedeligt. Det mister også sin betydning, for det er kun gennem legen med ord, at vi forstår sproget til fulde.

Husk derfor at lege med dit sprog. Gør det levende. Gør det anderledes. Gør det spændende. Gør det til en leg.

 

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
Back To Top