skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Kreativiteten får frit løb i Odense torsdag den 28/04, og vi er inviteret!

Kudos Kommunikation er blevet inviteret til den spændende event, Factory of Imagination, der løber af stablen på torsdag i Dok5000 i Odense, hvor 9 kreative tænkere fra hele verden vil udfordre måderne, hvorpå vi deltagere tænker, arbejder og forstår verden omkring os. Bag eventen står Erhvervsakademiet Lillebælt, og de har givet os mulighed for at komme en tur forbi og suge til os af den kreative energi, der ifølge arrangørerne vil strømme ned fra den fynske scenekant.

Med speakers fra blandt andet CERN, Facebook og Universal Robots er der tale om prominente folk fra organisationer, der med kreativitet og fantasi har opnået store resultater inden for deres respektive felter, og nu er turen så kommet til, at vi almindelige dødelige kan få et indblik i, hvordan vi selv bliver bedre til at tænke uden for boksen og dermed booster vores egne resultater.

Der er lagt op til en spændende dag i mindst lige så spændende menneskers selskab, og vi ser meget frem til bogstaveligt talt at blive blæst bagover (hvis man da skal tro disclaimeren på hjemmesiden):

“Some cakes may be explosive and/or electrified.
PLEASE NOTE: Mind-blowing, brain boggling, and eye-popping may occur”

Vi satser under alle omstændigheder på, at vi efter torsdagens event vil have erhvervet os en lang række helt nye kreative værktøjer, så vores kunder vil modtage om muligt endnu bedre rådgivning i årene fremover, men mere om det i næste uge, hvor vi leverer den forkromede status over torsdagens event.
Nå ja, og så håber vi da også på at få lov til at lege lidt med robotter, når det nu er et af temaerne…

Kig med i næste uge, når vi i tekst og billeder fortæller om vores tur til det fynske og ikke mindst ser på, om vi er blevet mere kreative i tanke og handling efter at have deltaget.

Kunne I selv tænke jer at deltage, så er der stadig ledige billetter via hjemmesiden.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
04feb 20
Trucks ’n’ Plugs Til Kudos

Trucks ’n’ plugs til Kudos

Vi starter 2020 med at byde velkommen til to nye kunder, nemlig et af verdens stærkeste brand inden for befæstigelse; fischer og en af verdens største producenter af lastbiler, busser…

read more
18dec 19
Årets Toppere Og Floppere 2019

Årets toppere og floppere 2019

Så blev det december. Og dermed for 6. gang tid til at se tilbage på årets bedste og værste inden for kommunikation. Vi kalder det årets toppere og floppere. For…

read more
Back To Top