skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Kudos flytter “hjemmefra”

Siden Kudos startede har vi nydt godt af, at bo sammen med andre. Men nu er det slut og vi er flyttet hjemmefra. Kudos er blevet voksen – med eget kontor i Magstræde.

Kudos er og bliver stadig et netværksbaseret kommunikationsbureau. Vi ser gang på gang fordelene i et bredt netværk af dygtige partnere, der kan hjælpe med digitale løsning, design, analyse, intern kommunikation og medieplanlægning. 

Men vi behøver ikke bo sammen med vores partnere for at arbejde godt sammen. Faktisk sker der ofte det sælsomme, at når man flytter fra hinanden, så ses man oftere. Og hvis Corona har givet noget til arbejdslivet, så er det at telefon, mail og virtuelle møder sagtens kan danne rammerne om et stærkt samarbejde.

Så efter de første 5 år, hvor vi har boet i fællesskab, synes vi nu, er vi er blevet voksne nok til at flytte “hjemmefra”. Derfor har vi nu fået eget skilt i porten og hvad vi selv synes, er Københavns fedeste kontor, i en af Københavns smukkeste gader.

Vores nye adresse er Magstræde 10C og du skal være så hjertelig velkommen til at komme og besøge os.

Vi vil så gerne holde en indflytter reception nu. Men synes hellere der skal dufte af god stemning end håndsprit, så vi vender stærkt tilbage på den front.

Vi glæder os til at byde kunder, partnere, venner og netværk velkommen.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
Back To Top