skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen og skaber et stærkt tilbud for synergi mellem intern og ekstern kommunikation. De to bureauer fortsætter som selvstændige virksomheder, men deler fremover adresse på Vimmelskaftet i København.

Med hver deres ekspertiser inden for henholdsvis intern og ekstern kommunikation, har de to bureauer oplevet et stigende behov for at skabe synergi mellem de to discipliner, fra den simple eksekvering til den store strategi.

“Når der sker store forandringer i en organisation, så vil det altid have konsekvenser i forhold til kunder, partnere og det omgivende samfund. Hvis ikke man har en stringent kommunikationsplatform, der kan både det interne og det eksterne, så kan det ikke kun give unødvendigt bøvl og misforståelser, det kan også have fatale konsekvenser for ens organisation. Med Kudos i huset, har vi en stærk partner, vi ved vi kan arbejde tæt og strategisk sammen med”, siger Jakob Rasborg, administrerende direktør i Resonans Kommunikation.

“Vi har gennem længere tid haft et godt og konstruktivt samarbejde med Resonans, så udover at hente synergien mellem intern og ekstern kommunikation, så kan vi også bruge hinanden på alle de opgaver, der ligger ind i mellem, langt mere effektivt, når vi er under samme tag”, tilføjer Jonas Rugaard, partner i Kudos Kommunikation.

Resonans Kommunikation er et af Danmarks førende bureauer inden for organisationsudvikling og change management. Kudos Kommunikation er et strategisk kommunikationsbureau, der arbejder på tværs af PR, branding og digitale medier med udgangspunkt i målgruppeindsigt. 

Se mere på www.resonans-kommunikation.dk og www.kudos.dk

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
09sep 19
Kan Man Købe Sig Til Indflydelse?

Kan man købe sig til indflydelse?

Mange såkaldte influencers passer deres online profil som fuldtidsbeskæftigelse og er dermed blevet ultrakommercielle reklamesøjler enhver kan købe sig ind på. Men er det så stadig hipt, giver det influence…

read more
28jun 19
Hvad Kommunikationsfolk Kan Lære Af Chernobyl

Hvad kommunikationsfolk kan lære af Chernobyl

Sandsynligvis er de fleste danske kommunikationsfolk tiltænkt rollen som brandmænd og biorobotter. Tumlende rundt med højradioaktive grafitstykker på en skovl, i afsindig hast, med hjemmelavet beskyttelsesdragt banket ud af tilfældige…

read more
15maj 19
Tættere På Kina End En Panda…

Tættere på Kina end en panda…

Kudos er med til at starte internationalt netværk af kommunikationsbureauer med fokus på Kina. Cathay Communication dækker fra lanceringsdagen allerede 60 lande og er en del af Cathay Group, der…

read more
Back To Top