skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen og skaber et stærkt tilbud for synergi mellem intern og ekstern kommunikation. De to bureauer fortsætter som selvstændige virksomheder, men deler fremover adresse på Vimmelskaftet i København.

Med hver deres ekspertiser inden for henholdsvis intern og ekstern kommunikation, har de to bureauer oplevet et stigende behov for at skabe synergi mellem de to discipliner, fra den simple eksekvering til den store strategi.

“Når der sker store forandringer i en organisation, så vil det altid have konsekvenser i forhold til kunder, partnere og det omgivende samfund. Hvis ikke man har en stringent kommunikationsplatform, der kan både det interne og det eksterne, så kan det ikke kun give unødvendigt bøvl og misforståelser, det kan også have fatale konsekvenser for ens organisation. Med Kudos i huset, har vi en stærk partner, vi ved vi kan arbejde tæt og strategisk sammen med”, siger Jakob Rasborg, administrerende direktør i Resonans Kommunikation.

“Vi har gennem længere tid haft et godt og konstruktivt samarbejde med Resonans, så udover at hente synergien mellem intern og ekstern kommunikation, så kan vi også bruge hinanden på alle de opgaver, der ligger ind i mellem, langt mere effektivt, når vi er under samme tag”, tilføjer Jonas Rugaard, partner i Kudos Kommunikation.

Resonans Kommunikation er et af Danmarks førende bureauer inden for organisationsudvikling og change management. Kudos Kommunikation er et strategisk kommunikationsbureau, der arbejder på tværs af PR, branding og digitale medier med udgangspunkt i målgruppeindsigt. 

Se mere på www.resonans-kommunikation.dk og www.kudos.dk

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
Back To Top