skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen og skaber et stærkt tilbud for synergi mellem intern og ekstern kommunikation. De to bureauer fortsætter som selvstændige virksomheder, men deler fremover adresse på Vimmelskaftet i København.

Med hver deres ekspertiser inden for henholdsvis intern og ekstern kommunikation, har de to bureauer oplevet et stigende behov for at skabe synergi mellem de to discipliner, fra den simple eksekvering til den store strategi.

“Når der sker store forandringer i en organisation, så vil det altid have konsekvenser i forhold til kunder, partnere og det omgivende samfund. Hvis ikke man har en stringent kommunikationsplatform, der kan både det interne og det eksterne, så kan det ikke kun give unødvendigt bøvl og misforståelser, det kan også have fatale konsekvenser for ens organisation. Med Kudos i huset, har vi en stærk partner, vi ved vi kan arbejde tæt og strategisk sammen med”, siger Jakob Rasborg, administrerende direktør i Resonans Kommunikation.

“Vi har gennem længere tid haft et godt og konstruktivt samarbejde med Resonans, så udover at hente synergien mellem intern og ekstern kommunikation, så kan vi også bruge hinanden på alle de opgaver, der ligger ind i mellem, langt mere effektivt, når vi er under samme tag”, tilføjer Jonas Rugaard, partner i Kudos Kommunikation.

Resonans Kommunikation er et af Danmarks førende bureauer inden for organisationsudvikling og change management. Kudos Kommunikation er et strategisk kommunikationsbureau, der arbejder på tværs af PR, branding og digitale medier med udgangspunkt i målgruppeindsigt. 

Se mere på www.resonans-kommunikation.dk og www.kudos.dk

Seneste indlæg
07jan 19
Kudos & Resonans Kommunikation Flytter Sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen

Kudos & Resonans Kommunikation flytter sammen og skaber et stærkt tilbud for synergi mellem intern og ekstern kommunikation. De to bureauer fortsætter som selvstændige virksomheder, men deler fremover adresse på…

read more
28nov 18
Tendenser I Kommunikation For 2019

Tendenser i kommunikation for 2019

Vi kigger lidt i krystalkuglen og giver her vores bud på, hvilke tendenser på kommunikationsfronten vi kommer til at se (mere) af i 2019. Purpose og DNA vigtigere end nogensinde…

read more
Back To Top