skip to Main Content

Velkommen. Du er landet på bloggen hos Kudos Kommunikation. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord, der relaterer sig til kommunikation, PR og branding.

Trucks ’n’ plugs til Kudos

Vi starter 2020 med at byde velkommen til to nye kunder, nemlig et af verdens stærkeste brand inden for befæstigelse; fischer og en af verdens største producenter af lastbiler, busser og varevogne, IVECO.

IVECO og fischer er to fantastiske brands, som vi er meget glade for at få lov at samarbejde med. For Fischer skal vi stå for deres social media-strategi i Norden, og for IVECO skal vi varetage kommunikationen omkring deres månedlige salgs- og service-konkurrence til 120 forhandlere i Norden & Baltikum.

Sammen med fischer skal vi udbygge og eksekvere digital strategi i Norden, inklusive sociale medier og influencers. Her kommer vi til at bruge alle vores gode erfaringer inden for befæstigelse og håndværkere som målgruppe, både når det gælder kommunikation med forhandlere og med slutbrugere.

Charlie Kærup Hansen, kommunikationschef hos fischer, siger: ”Hos fischer er vi stolte og glade for vores samarbejde med Kudos. Med Kudos’ ekspertise kan vi eksekvere vores digitale strategi, så vi også digitalt bliver en stærk partner for vores kunder. Derfor glæder vi os til at skabe målbare resultater for fischer – og dermed også vores kunder”.

Sammen med IVECO skal vi bygge videre på et salgsfremmende initiativ, IVECO lancerede sidste år i Danmark. Nu er konceptet udvidet til hele Norden og Baltikum med over 120 forhandlere og flere hundrede ansatte. Vores opgave er, i samarbejde med IVECO, at gøre incitament-programmet vedkommende og interessant, så både sælgere og service-folk hos forhandlerne bakker op om kampagnen og IVECO-brandet.

Begge opgaver spiller godt ind til Kudos Kommunikations styrker indenfor målgruppe orienteret kommunikation, der engagerer og skaber værdi. Samtidig er der i begge tilfælde tale om at bygge videre og tilføre ekstra værdi til to meget stærke brands.

Find mere inspiration her

Seneste indlæg
19mar 20
Er Du Kanin Eller Chauffør?

Er du kanin eller chauffør?

Vi står i en situation, vi aldrig har prøvet før. Det letteste er at sætte sig ned og stirre på krisen som kaninen, der sidder og stirrer i forlygterne på…

read more
14feb 20
(Scandinavian) Airlines Ude Af Sync

(Scandinavian) Airlines ude af Sync

I den krænkelsesparate tid er det mere farligt end nogensinde at have holdninger. SAS blev ramt med en forhammer ved at foregive en holdning til skandinavisk identitet. Men for SAS…

read more
Back To Top